• Τι είναι η διατακτική;

​Η διατακτική είναι μια απευθείας μορφή χρηματοδότησης που δίνει ο ΠΟΝ για αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών. Ο δικαιούχος διατακτικής αγοράζει ένα προϊόν απευθείας από το κατάστημα και η εξόφληση του γίνεται μέσω άτοκων δόσεων, χωρίς την εμπλοκή τραπεζών, με παρακράτηση του αντίστοιχου ποσού κάθε μήνα από τον μισθό του εργαζομένου.

  • Ποιοί την δικαιούνται/ ποιά η αξία της χρηματοδότησης;

Διατακτική από την υπηρεσία ΠΟΝ δικαιούνται όλα τα μόνιμα στελέχη Πολεμικού Ναυτικού & Λιμενικού Σώματος, στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό. Για τους εν ενεργεία το πόσο ανέρχεται μεταξύ 150€-2000€ το οποίο εξοφλείται σε 6, 12 ή 18 άτοκες δόσεις. Για το εν αποστρατεία στρατιωτικό προσωπικό του ΠΝ ή ΛΣτο ποσό ανέρχεται μεταξύ 150€-1000€, ανάλογα με το μέρισμα του ΕΚΟΕΜΝ, σε 18 άτοκες δόσεις.

  • Ποιά είναι η διαδικασία έκδοσης διατακτικής;

​Η έκδοση της γίνεται είτε με τη φυσική παρουσία του δικαιούχου στο κατάστημα, είτε  με εξουσιοδότηση.
Στην πρώτη περίπτωση, προσκομίζοντας το φύλλο μισθοδοσίας και την ταυτότητα (για το εν ενεργεία προσωπικό) και με αντίγραφο μερίσματος ΜΤΝ και ταυτότητα για το εν αποστρατεία προσωπικό.
Στην δεύτερη περίπτωση, η εξουσιοδότηση γίνεται σε συγγενικό πρόσωπο ή ακόμη και με e-mail εξουσιοδοτώντας το ίδιο το κατάστημα, ειδικά για δικαιούχους που ζουν ή υπηρετούν μόνιμα στην επαρχία ή σε νησιά.


Δεν είμαι δικαιούχος διατακτικής

Το κατάστημά μας παρέχει την δυνατότητα αγοράς προϊόντων με μέχρι 12 άτοκες δόσεις, για αγορές εώς και 1000€.
Για αγορές άνω των 1000​€, παρέχετε η δυνατότητα αγοράς ​με μέχρι 24 άτοκες δόσεις.